May

Okulumuz öğrencileri 11. Arapça Etkinlik Yarışmaları Çocuk Şarkıları kategorisinde İstanbul Bölge 1.si olmuştur. Bu sonuçla birlikte Okulumuz Türkiye finaller,nde yarışmaya hak kazanmıştır.

Nis

Okulumuz  Arapça Çocuk Şarkıları grubumuz ön elemeyi geçerek bölge finallerinde yarışmaya hak kazanmıştır.

Nis

Okulumuz Futsal Takımı rakipleri Kılıçaslan ortaokulunu ve Elma Kolejini yenerek bir üst tura çıkmıştır.

Mrt

Okulumuz öğrencileriyle Harbiye Askeri Müzesini ve 15 Temmuz Şehitleri Müzesini ziyaret ettik.

Mrt

Okulumuz öğrencilerini Okul Tanıtım Gezileri kapsamında İlçemiz Gönüllü Hizmet Vakfı Mustafa Saffet Fen Lisesine geziye götürdük.

Mrt

Okulumuz öğrencileri ile yazarlar buluşması kapsamında Öğretmen Yazar Gülcan CAN ÇETİNDAĞ öğretmen yazarı okulumuzda misafir ettik.

Ara

Okulumuz Filenin Sultanları okullar arası voleybol turnuvasında Pendik 3.sü olmuştur.

Ara

İstanbul genelindeki 350 imam hatip okulundan 4500 öğrencinin katılımıyla düzenlenen 14. İmam Hatip Spor Oyunları başladı. Taekwondo gösterileriyle başlayan programda sporcular Filistin’de yaşananlara dikkat çekmek için Filistin bayrağı açtı.

Kas

Öğrencimiz Azra Buğlem DEMİRCİ Tekvando Federasyonu tarafından düzenlenen İstanbul Şampiyonasında İl 2.si olmuştur.

May

Ara

05.11.2019 tarihinde okul yöneticilerimiz ve öğretmenlerimizin katılımıyla okulumuzun sorunları ve çözüm yolları üzerine beyin fırtınası yapıldı. Fiziki ve sosyo-ekonomik zorluklar üzerinde görüşler bildirildi.

Ara

Geleceğimiz olan gençlerimizle bu sabah Serpmeevler camiinde sabah namazında buluştuk. Bize desteğini her daim esirgemeyen Orhan Tekin hocamıza ve cami derneğine teşekkür ederiz.

Ara

Denemelerde üstün başarı gosteren 8. Sınıf öğrencilerimizi ilçemizde bulunan Mustafa Saffet Fen Lisesine ve Kırımlı Fazilet Olcay Anadolu Lisesine okul tanıtım gezisine götürdük. Temennimiz öğrencilerimizin Lise Giriş Sınavında güzel puanlar alarak bu okullara gelmeleri.

Çocuklarda Teknoloji Bağımlılığı

Kas

Öğrencilerimizden öğretmenlerinin yerine geçerek ders anlatılması istendi.Heyecanlı,stresli ve bunu ilk başta yapmaktan çekinseler de uygulamasını güzel bir şekilde yaptılar.Böylelikle öğrencilerimiz öğretmenleriyle empati kurarak sınıf hakimiyetinin zorluklarını gördüler ve bundan sonra sınıf ortamında daha dikkatli davranmaları gerektiğini kavradılar.