ŞARKIMIZ İSTANBUL BÖLGE 1. Sİ

Okulumuz öğrencileri 11. Arapça Etkinlik Yarışmaları Arapça Şarkı kategorisinde İstanbul Bölge 1.si olmuştur. Bu sonuçla birlikte Okulumuz Türkiye finaller,nde yarışmaya hak kazanmıştır.

İmam hatip okullarında zorunlu dersler arasında yer alan Arapçanın Kur’an-ı Kerim dili olması, İslami kaynaklar açısından temel teşkil etmesi ve kullanımı yaygın bir dil olması sebebiyle sosyal, kültürel ve sanatsal etkinlikler aracılığıyla Arapça öğretimini desteklemek, öğrencilerin sosyal ve kültürel gelişimlerine katkıda bulunmak amacıyla Din öğretimi Genel Müdürlüğü tarafından düzenlenmektedir. bu yıl 11.si düzenlenen Arapça Etkinlik Yarışmalarında okulumuz öğrencileri Arapça Şarkı kategorisinde İstanbul Bölge Finallerinde 1. olmuşltur.

Haziran ayında Ankara'da yapılacak olan Türkiye finallerinde yarışmaya hak kazanan öğrencilerimizi ve onları hazırlayan değerli Arapça öğretmenimiz Yasemin BAŞ hocamızı tebrik ediyoruz. Türkiye finallerinde başarılar diliyoruz.

08-05-202408-05-202408-05-202408-05-2024

Yayın: 08.05.2024 - Güncelleme: 10.05.2024 10:07 - Görüntülenme: 122