İSTANBUL / PENDİK - Tahir Kaya İmam Hatip Ortaokulu

02163962030
Fevzi Çakmak Mah. Evren Cad. Gaye Sok. No17 Pendik İstanbul
Vizyon
Türk milletinin, ahlaki, insani, manevi ve kültürel değerlerini benimseyen ve geliştiren; inancını aklı ile bütünleştiren, topluma karşı sorumluluklarının farkında olan; hür ve bilimsel düşünce gücüne sahip, yapıcı ve uzlaştırıcı bireyler yetiştirmektir.
Misyon
Türk Milli Eğitim Sistemi içinde, hem mesleğe hem de üst öğrenime hazırlayıcı programlar uygulayan; dinin, birleştirici, huzur verici ve barışı sağlayıcı gücünü önemseyen; insana, düşünceye, özgürlüğe, bilime, ahlaka ve kültürel mirasa saygıya dayanan bir din öğretimi anlayışının yayılmasına çalışmak.
Başarılar
2021 yılı İmam Hatip Ortaokullar arası Kuran-ı Kerimi Güzel okuma yarışması İlçe 1. liği. 2022 yılı İmam Hatip Ortaokullar arası Voleybol Turnuvasında Yıldız Kız takımımız İstanbul 2. si olmuştur.
Öğretim Şekli :Sabahçı
08:00 13:40
Doğalgazlı Kalorifer
Ulaşım
Marmara Üniversitesi Eğitim ve Araştırma Hastanesi önünden geçen 132V, 132P, 16KH, KM23 otobüsleri ile Gözdağı Dolmuşlarını kullanarak okulumuza ulaşılabilmektedir.
İl Merkezine 35 İlçe Merkezine 5 km uzaklıktadır.